Profil-værktøjer

Få synliggjort udviklingspotentialer med en adfærdsprofil

Adfærdsprofiler er et effektivt værktøj for virksomheder, der ønsker at ansætte den rette kandidat eller bringe den enkelte leder eller medarbejders personlige kompetencer i spil.

Bliv som virksomhed skarp på den enkelte medarbejders faglige og personlige adfærd og få synliggjort udviklingspotentialer og indsatsområder, så både medarbejderen selv og virksomheden kan få mest muligt udbytte af medarbejderens kompetencer.

Nye som eksisterende kunder har mulighed for at få lavet en adfærdsprofil, der kan afdække styrker og svagheder og derved bringe udviklingspotentialet hos den enkelte medarbejder eller leder i spil.

Til at varetage denne opgave har Cprofiles udvalgt en ekstern samarbejdspartner, som har stor erfaring med profilværktøjer.

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan skabe værdi gennem udvikling af både ledere, medarbejdere og teams i din virksomhed.

Susan Jankvist

Samarbejdspartner
Susan Jankvist
Telefon: 25 39 11 17

DISC adfærdsprofiler – person- og ledelsesprofiler

Jankvist & Co arbejder med to forskellige værktøjer, hvoraf det ene er målrettet ledere og det andet er målrettet medarbejdere.

DISC – Teamudvikling

Det primære formål med teamudvikling er at skabe high performance teams, der leverer gode resultater gennem et dedikeret samarbejde om at nå de fælles mål. Teamudvikling handler om at skabe et miljø, hvor medlemmerne tør udfordre hinanden fagligt for at nå frem til de bedste løsninger.

View360 – lederprofiler

View360 er et lederudviklingsværktøj, som giver et samlet og præcist billede af, hvilke styrker og udviklingspotentialer den enkelte leder besidder.