OM OS

Summen af vores erfaringer og viden ligger bag udviklingen af vores IT-løsninger

Teamet bag Cprofiles brænder for at styrke kompetenceindsatsen i virksomheder, der har ambitioner om mere end blot at overleve. Vi har mange års erfaring med at udvikle og optimere komplekse processer, og kan med IT-platforme ENGAGE og STRAKUS tilbyde integrerede løsninger, som samler det bedste fra HR, lederudvikling og arbejdsmiljø.

Da Cprofiles er udsprunget af personlige erfaringer fra en række større danske og internationale virksomheder, kan vi udover at levere et gennemtestet system, også tilbyde den nødvendige faglige rådgivning og sparring inden for området.

Camilla Eisenhardt har blandt andet beskæftiget sig med HR, kvalitetssikring, system-administration, projektledelse, rapportering og LEAN. Kombineret med flere års salgserfaring har det givet hende en god bred forståelse for kundernes ønske om at optimere komplekse processer på en brugervenlig måde.

Josefine Nyberg Jespersen har som tidligere administrerende direktør for SaaS virksomheden Admincontrol, leveret IT løsninger til mere end 300 danske virksomheder, herunder over 30 børsnoterede. Efter salget af Admincontrol til Visma i 2017, har hun som business angel hjulpet startups og skaleups med strategi, eksekvering og funding

Lisbet Mensa-Annan har en Executive MBA fra AVT Business School, og har i roller som afdelingsleder/programchef arbejdet med strategi, porteføljestyring, procesoptimering, innovation og organisationskultur. Siden 2018 iværksætter og selvstændig ledelseskonsulent med speciale i konceptudvikling og strategi implementering – både i den private / offentlige sektor. Lisbet’s ekspertise er at skabe sammenhænge på tværs af forretningen ved at bygge bro mellem visionære planer, gode intentioner og den daglige drift..

Susan Jankvist specialiserer sig i professionel personale- og ledelsesudvikling, arbejdspladsvurderinger og forretningsoptimering. Som certificeret business coach, kombineret med 20 års ledererfaring, bistår Susan den optimale afklaring og anvendelse af medarbejderens faglige og menneskelige potentiale.

Vores team

Camilla Eisenhardt

Camilla Eisenhardt
Founder

Josefine Nyberg Jespersen
Samarbejdspartner

Lisbet Mensa-Annan
Samarbejdspartner

Susan Jankvist

Susan Jankvist
Samarbejdspartner

Christel Dreyer

Christel Dreyer
Salgskonsulent