Referencer

DEN BEDSTE ANBEFALING ER TILFREDSE KUNDER

“Vi har valgt Cprofiles fordi vi som tegnestue, i lighed med andre tunge vidensvirksomheder, har behov for at arbejde mere strategisk med kompetencer på tværs af vores kontorer. De koblinger som Cprofiles giver mulighed for, ser vi et potentiale i – ligesom det giver os værdi løbende at kunne præge og udvikle systemet.”

Henning Larsen Architects

“I samarbejde med Konsulenthuset Moestrup har vi valgt Cprofiles som IT leverandører til udvikling af et nyt strategisk kompetenceudviklingssystem for samtlige af vores medarbejdere. Formålet med løsningen er at sikre, at virksomheden råder over den viden og de kompetencer, der er nødvendige for at gennemføre virksomhedens strategi, som via en slags tragt raffineres ned igennem hele organisationen. Dette vil øge effektiviteten, da man får et overblik over, hvilke kompetencer virksomheden har eller mangler for at få hele organisationen til at arbejde i samme retning. Vi har en klar forventning om, at mange andre brancher og virksomheder også kan have gavn af vores kompetenceudviklingsmodel, som nu tilbydes til resten af markedet”.

BIOFOS

“Forudsætningen for at arbejde strategisk med kompetenceudvikling er at skabe overblik. Cprofiles webbaseret løsning hjælper os med styring af medarbejdernes kompetencer, hvilket er fundamentet for en videnstung virksomhed som vores. Systemet er enkelt og brugervenligt og deres prisvenlige kvalitetsløsninger har gjort det muligt for os at få tilpasset systemet, således at afspejler vores interne behov”

NJORD Law firm

“Med ambitionen om at arbejde med de stærkeste talenter fra tv-seriens verden og spillefilm har vi valgt Cprofiles løsning til at skabe struktur og overblik, når det gælder fastholdelse og videreudvikling af vores stærkeste talenter. Løsningen giver også ligeledes mulighed for at definere en klar rolle/ansvarsfordeling i vores virksomhed.”

Sam Productions

“Cprofiles kompetence database har hjulpet os med at styrke samarbejdet med vores frivillige. Systemet har skabt struktur omkring de igangværende  aktiviteter samt overblik over de frivilliges kompetencer. Vi oplever at vores frivillige føler sig anerkendt for deres indsats samt som en integreret del af vores organisation”

Integrationshuset Kringlebakken

“Gaarde Erhvervsrengøring har sammen med Cprofiles valgt at sætte fokus på målrettet kompetence styring, når det gælder effektiv håndtering af vores medarbejdere. Med et bredt kompetencefelt inden for Facility Management er Cprofiles et godt værktøj til at organisere vores ressourcer og dermed finde den mest kompetente løsning til opgaven.”

Gaarde Erhvervsrengøring

Vi har brugt C-profiles til at få opbygget en databank over vores medarbejderes kompetencer – både faglige som personlige. C-profiles har nemlig skræddersyet systemet til vores branche, så de faglige kompetencer passer til vores virksomhed. Det gør systemet utroligt brugbart – og meget fleksibelt. Når man har det fulde overblik over medarbejdernes faglige og personlige kompetencer, bliver det nemt og overskueligt at blive opmærksom på hvilke kompetencer, vi mangler i virksomheden, men også at få øje på udviklingspotentialet hos de eksisterende medarbejdere.

Seren Pensionsmæglere